Cauta stiri noi...

sâmbătă, 13 decembrie 2008

SI JUCATORII RAPIDULUI SUNT CURTATI DE ECHIPE DIN AFARA


După ce a fost exclus din lot de Jose Peseiro, atacantul camerunez al Rapidului, Pierre Boya, îşi caută echipă în Franţa.

PSG este formaţia care-l vrea pe vârful giuleştenilor, însă mai trebuie să ajungă la un acord şi cu clubul Rapid. Boya se află în conflict deschis cu Peseiro, iar la plecarea sa în vacanţă acesta a declarat dur: „Dacă mai rămâne Peseiro antrenor, atunci eu nu mai vin la echipă!”. Atacantul se află la în aceste zile la Paris, împreună cu prietenul său, Edel Apoula Bete, şi el fost rapidist, în prezent la PSG.

Francezii s-au arătat interesaţi de serviciile lui Pierre Boya şi au făcut o ofertă de 400.000 de euro Rapidului! Giuleştenii însă nu agreează suma, mai ales că pe adresa clubului a mai sosit o propunere, de 1,5 milioane de euro, pentru vârf. De serviciile lui Boya şi-au mai manifestat interesul gruparea germană Eintracht Frankfurt şi Steaua.

LOVIN ESTE CURTAT DE LECCE SI CHIEVO


Mijlocasul de 26 de ani este omul dorit de gruparile Chivo si Lecce scrie ziarul italian Tottosport.

Lovin a fost urmarit de impresari ai celor doua cluburi in dubla cu Fiorentina si este gata sa faca pasul cel mare in Italia.

"Pentru anul 2009 imi doresc sa fiu sanatos si sa prind un transfer in strainatate, la o echipa puternica. In Romania nu ma gandesc sa joc decat la Steaua", spunea Florin Lovin zilele trecute.

Lecce este pe locul 16 in Italia cu 13 puncte in timp ce Chievo este condamnata la retrogradare: e pe ultimul loc cu 9 puncte in Serie A .

GOIAN DIN CE IN CE MAI APRAOPE DE UN TRANSFER


3,5 milioane ofera Betis pentru Goian. In vara patronul a refuzta 4 milioane din Anglia. Acum, insa, Becali ii va da drumul lui Goian.

Betis ar astepta pentru Goian si pana la vara, dar ca sa fie sigura e gata sa-i plateasca Stelei suma inca de acum.mai scrie Prosport.

CFR CLUJ IN PLIN SEZON DE TRANSFERURI


Dinamovistii au cerut prea mult pe Adrian Cristea - 3 milioane de euro, iar Clujul s-a sucit.

La Cluj poate sosi fosta vedeta a lui Panathinaikos - argentininaul Ezequiel Gonzales de la Rosariu! Gonzales poate fi adus in Romania de aceasi impresari, care i-au transferat la Cluj pe Fabbiani, Culio si Peralta. Gonzales are pasaport italian si ar fi cel mai experimentat fotbalist care vine la Cluj - a dat supergoluri in Champions League pentru Panathinaikos.

VA REVENI RADA PE TEREN?


Chiar dacă N'Doye nu va mai veni în Ghencea, la schimb cu Semedo şi Rada, fundaşul central al roş-albaştrilor are şanse mari de a se transfera în această iarnă la FC Vaslui. La insistenţele antrenorului Viorel Moldovan, finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, l-a convins pe fotbalistul de 26 de ani să părăsească Ghencea după un an şi jumătate, mai ales că la gruparea galben-verde îşi va păstra salariul actual, 120.000 de euro pe an. "Ionuţ şi-a dat deja acordul să vină la Vaslui, acum să vedem dacă va mai fi vorba de un schimb de jucători. O să văd cît cere Gigi Becali pe el", a declarat Porumboiu.

BARCA - REAL 2-0


Un meci frumos, s-a jucat la la ambele porti. Ce credeti a meritat Barca sa castige?
Golurile au fost inscrise de Eto'o in min 80 si de Messi min 90+1.

PRIMUL 11 AL REALULUI


Aşa cum se aşteptau jurnaliştii spanioli, Realul va începe jocul contra Barcelonei într-un sistem 4-4-2 în care Sergio Ramos va fi folosit, pentru prima dată în acest sezon, fundaş stînga. Forţat de accidentări, Juande Ramos a reuşit să alcătuiască un unsprezece echilibrat, din care nu lipsesc veteranii Salgado, Cannavaro sau Raul.

Real Madrid: Casillas - Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos - Gago, Guti, Sneijder, Drenthe - Raúl, Higuaín

INCEPE BATALIA


Guardiola s-a hotărît asupra primului 11 pe care îl va trimite pe teren în "El Clasico". Tehnicianul va merge pe mîna jucătorilor care au fost determinanţi pentru Barcelona în acest sezon şi va miza în atac pe un trio de excepţie alcătuit din Messi, Eto'o şi Henry.

Barcelona: Valdés - Alves, Márquez, Piqué, Puyol - Gudjohnsen, Touré, Xavi - Messi, Etoo, Henry

VA ASTEPTAM SA COMENTAM "EL CLASICO"


La ora 23:00 va incepe "El clasico". Stadionul incepe deja sa se umple. Va asteptam pe fotbal-info pentru liveTEXT.



Barca - Madrid

GOIAN APROAPE DE O ECHIPA MARE DIN EUROPA


Goian e pe cai mari. Este curtat de echipe mari din Europa, precum Real Betis care ar fi pregatiti sa plateasca pentru jucator 4 milioane de euro. Adversarii săi pentru un loc în apărarea spaniolilor sunt David Abraham (Argentinian lui FC Basel, prezent în Liga Campionilor in acest sezon) şi Emmanuel Pogatetz (austriacul lui Middlesbrough, viitorul adversar al României în preliminariile Pentium CM 2010).

TRANSFERURI RATATE DE IMPRESAR


Impresarul Victor Becali spune că mijlocaşul lui Dinamo, Adrian Ropotan, nu va părăsi echipa din Ştefan cel Mare pentru a pleca la Dinamo Moscova, în Rusia:

"Cine v-a spus vouă că pleacă Ropotan la Moscova? Cei de la Dinamo Moscova au fost acum şase luni să-l vadă la lucru în două meciuri, dar atît. Nu s-a vorbit încă despre bani.

Rădoi şi Goian au fost vînduţi fiecare de 200 de ori pînă acum, Lobont a fost dat şi el ca plecat în Italia...acestea sunt doar subiecte de ziare.

Nu este nimic adevărat despre plecarea lui Ropotan în Rusia. Oferte nu există în acest moment, ci doar discuţii. Va fi o iarnă secetoasă în privinţa transferurilor", a spus Becali la sportro.

ANDONE ISI DA CU PAREREA DESPRE "EL CLASICO"


Fost jucător în Spania, la Elche, Andone prefaţează derby-ul din Primera Division, despre care spune că este asemănător ca intensitate cu un Steaua - Dinamo. Tehnicianul consideră că Barcelona are prima şansă la victorie, dar avertizează asupra pericolului reprezentat de jucătorii cu experienţă ai madrilenilor, Raul, Guri sau Cannavaro.

infodinamo.blogspot.com

MITITELU GHINIONIST


Dumitru Dragomir spune că oricât ar încerca "mai-marii" FRF-ului să-l amendeze pe Mititelu pentru protestele sale împotriva arbitrilor, finanţatorul Craiovei nu va înceta niciodată.

Preşedintele LPF consideră că Universitatea Craiova va renaşte indiferent pe cine va avea la conducere.

DANCIULESCU UN DINAMOVIST CONVINS :)


La sfârşit de an, Ionel Dănciulescu rememorează reuşitele şi eşecurile din 2008. Cea mai mare realizare pentru atacant o reprezintă victoria împotriva Stelei, când dinamoviştii au scos pur şi simplu din buzunar titlul marii rivale. Aceas victorie şi titlul de golgheter sunt cele mai importante realizări ale Corbului.

Dănciulescu nu crede că avansul pe care îl are Dinamo în acest moment faţă de Steaua, Rapid şi CFR este unul hotărâtor şi spune că lupta pentru câştigarea campionatului va fi mai echilibrată ca oricând.

Atacantul câinilor spune că ultimul său obiectiv, înainte de retragerea din acctivitate e să câştige titlul cu Dinamo şi să se califice în Liga Campionilor.

infodinamo.blogspot.com

DREPTATEA CELOR MAI BUNI


Aflata la cel mai bun inceput de sezon din ultimii 50 de ani, Timisoara a fost lovita de depunctarea de 6 puncte, in urma scandalului dintre Marian Iancu si Zambon, privind palmaresul. Intr-un chestionar virtual lansat de site-ul ProSport, niciuna dintre echipele din Liga I nu a spus “nu” cand au fost intrebare daca Timisoara trebuie sa isi recupereze punctele.

STEAUA ASTEAPTA JUCATORI NOI IN GENCEA


Steaua are de ales intre doi fundasi de piciorul stang. Muntenegreanul Bozovic sau Panin de la CFR Cluj, sunt jucatorii care apar pe lista Stelei. In acest moment, jucatorii transferati la Steaua sunt jucatorii care au fost la Buzau, Tudose, Bicfalvi, Litu, Prunescu.

ROPOTAN LA UN PAS DE TRANSFER


Ropotan de la Dinamo B. urmarit de catre Dinamo Moscova de 6 luni. Rusii duc negocieri grele cu Dinamo pentru un transfer al dinamovistului la Moscova. Pentru Ropotan ar fi un transfer ce il va ajuta, dupa scandalurile ce au fost prin Stefan Cel Mare.
infodinamo.blogspot.com

DINAMO INTERESATA DE N'DOYE


Dinamo se arata si ea interesata de jucatorul Vasluiului N'Doye, care ar face schimb cu Mitea.
Patronul vasluenilor nu este de acorda in aceasta privinta si spune ca jucatorul va ramane la echipa. infodinamo.blogspot.com

DERBYUL SERIEI A


Juve - Milan, unul dintre derby-urile clasice din Serie A, îşi desfăşoară duminică cel de-al 146-lea episod. Presaţi de obiective, jucătorii celor două echipe trebuie să învingă pentru a rămîne aproape de Iliderul Inter, aflat la 6 puncte distanţă în fruntea clasamentului.

Video memorabil Juventus - Milan



MECIUL ASTEPTAT DE TOATA LUMEA FOTBALULUI


El Clasico" va fi arbitrat la centru de acelaşi cavaler al fluierului care a oficiat şi miercuri la partida dintre Steaua şi Fiorentina. Luis Medina Cantalejo a mai fost pe Camp Nou la Barca - Real în două rînduri, ambele partide încheindu-se la egalitate. Mai întîi, în sezonul 2002-2003, arbitrul andaluz a fost la centru pentru un joc fără goluri, pentru ca apoi, în 2005-2006 să oficieze la un 1-1 cu probleme, în care a fost acuzat că a favorizat gruparea azulgrana.


Barca - Real Madrid

RAT SPRE UN PAS MARE


Tehnicianul Mircea Lucescu a vorbit despre un posibil transfer al lui Răzvan Raţ în Italia, la Juventus şi este de părere că internaţionalul român poate face faţă în Serie A. Fostul jucător al Rapidului ar putea rămîne însă la Şahtior pentru că patronul Rinat Ahmetov nu vrea să îi dea drumul.

MARICA NU O DUCE PREA BINE


Ghinion, titular la Stuttgart în jocul cu Bayern, internaţionalul român nu a rezistat decît 33 de minute în teren. Marica s-a accidentat după un contact cu Lucio şi a fost înlocuit cu vedeta Mario Gomez.

vineri, 12 decembrie 2008

STADIONUL DEMOLAT, ARENA NOUA


Stadionul "Ion Moinea" a fost demolat, el ramanad istorie in sufletul clujenilor.
In locu vechiului stadion va aparea o arena fotbalistica de clasa. Stadionul a costat 652.999 de lei , adica de trei ori mai putin decat se asteptau reprezentantii Consiliului Judetean la inceput. In cazul in care totul a durat mult mai putin decat termenul prevazut in contract, de la patru la sase luni, si licitatia pentru construirea viitorului complex s-ar putea face mai repede decat era prevazut.

DORIN GOIAN RAMANE ACASA


Stelistul Dorin Goian nu se gandeste sa plece din Ghencea, el dorind mai mult sa castige campionatul si sa se califice in urmatorul sezon de UCL. Goian este unul dintre cei mai curtati fotbalisti ai Stelei si a fost propus de Hagi la titlul de cel mai bun fotbalist al anului.

DINAMO RAMANE CU ACEIASI ACTIONARI


Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu mai există posibilitatea să devină acţionar la Dinamo, deoarece oferta lui Vasile Turcu a venit prea târziu, iar el a preluat deja echipa Viscofil Popeşti-Leordeni, din Liga a IV-a.

"Domnul Turcu îmi făcea o reducere, dar dintr-o sumă necunoscută. Oricum, oferta lui a venit prea târziu. Dacă venea acum câteva săptămâni, probabil m-aş fi gândit serios la ea. :D

infodinamo.blogspot.com

UN NOU TRANSFER PENTRU MANCHESTER CITY


Cei de la Manchester City sunt interesati de un nou jucator de valuare, acesta fiind portarul Buffon de la Juve. Oferta inaintata de acestia nu a convenit pe oficialii lui Juve. Buffon vrea un salariu de 13 milioane in caz ca oficialii ambelor echipe se inteleg in privinta transferului.

REAL MADRID VREA SA RENUNTE LA CANNAVARO


Real Madrid dispusa sa renunte la Cannavaro in favoarea lui Lavezzi. Este vorba despre mijlocaşul lui Napoli, Ezequiel Lavezzi, una dintre revelaţiile sezonului în Serie A. Oficialii madrileni sînt hotărîţi să schimbe din temelii o echipă care nu se ridică la exigenţele publicului blanco.

SFARSITUL UNUI TUR DE CAMPIONAT


Toata echipele de fotbal din campionatul intern intra in vacanta. Acest tur a fost unul plin de evenimente, un tur jucat la sange cu cel putin 5 echipe la castigarea campionatului, dar din pacate nu vom mai avea nici o echipa in cupele europene in primavara anului viitor.

Clasamentul sfarsitului de tur arata astfel:

1). Dinamo 35 pct. 2). Unirea Urziceni 34pct.
3). FC Timisoara 2pct.
4). Steaua 29pct.
5). Cfr Cluj 29pct.
6). U. Craiova 28pct.
7). Rapid 28pct.
8). FC Arges 27pct.
9). FC Vaslui 25pct.
10). Otelul 23pct.
11). FC Brasov 23pct.
12). Gloria Bist. 21pct.
13). Pandurii 21pct.
14). Farul 19pct.
15). Poli IS. 16pct. 16). Gaz Metan 15pct 17). CS Otopeni 9pct. 18). Gloria Bz. 3pct.

Iar golgetar al turului este JULIANO SPADACIO de la Rapid cu 9 goluri marcate.

CHARLEROI RAMANE FARA STADION


Stadionul echipei Charleroi, construit în anul 1998, pentru a servi Campionatului European din Belgia şi Olanda, va fi demolat, din motive de urbanism, după ce mai mulţi locuitori din zpnă s-au plîns că arena strică "peisajul" şi mai mult este construită ilegal.

Stadionul, care are o capacitate de 30.000 de locuri, este mult prea înalt şi nu se încadrează în standardele de urbanism impuse zonei, spun locatarii.

RONALDO ADIO EUROPA


Ronaldo nu mai vrea sa joace in Europa, el evoluand in prezent la Corinthians, se arata entuziasmat de alegerea facuta, si numai doreste transferul la alta echipa.

COMAN O ECHIPA NOUA


Transfer pentru FC Brasov. Dani coman a ales in sfarsit o echipa la care va evolua in urmatorul sezon. Ofertat de Standard Liege, Cfr Cluj, Coman a ales sa evolueze tot pentru fostul sau antrenor la Rapid, Razvan Lucescu.

VERON LA CFR CLUJ?


Bomba la Cfr Cluj, nu o bomba adevarata ci doar un jacator bomba. Iuliu Muresan a declarat ca la echipa va veni un numar zece din Argentina. Urmatorul transfer ar putea fi pt Cluj o lovitura de imagine si un prim nume greu ce ar putea ateriza la aceasta echipa. Veron este jucatorul de vis al cfr-ului.

REVINE UN JUCATOR DE BAZA


Ionel Ganea a afirma un zvon conform caruia ar urma sa ajunga la Steaua, dar si negocierile cu Dinamo pentru un post in executivul echipei.
In judecata cu Poli Timisoara Ganea a castigat toate litigiile, insa el ca jucator nu va mai putea juca pana nu se rezolva problemele cu Poli.

PENTRU SUPORTERII FOTBALULUI


Steaua se pregateste de cantonament, avand programate doua cantonamente pentru pauza de iarna, unul in Spania si altul in Turcia. Şefii vicecampioanei spun că elevii lui Dorinel Munteanu vor avea adversari de calibru în perioada de pregătire. Reuniunea lotului va avec loc pe data de 7 ianuarie.

CRIZA FINANCIARA INCEPE SA SE SIMTA SI IN FOTBAL


Poli Iasi in prag de faliment. Actionarii clubului sunt afectati de criza financiara, ei recunoscund incapacitatea de a plati datoriile in valoare de 1,2 milioane de euro, acestia urmand a avea o intalnire pe la jumatatea lunii ianuarie pentru a lamuri situatia actuala.

joi, 11 decembrie 2008

MOMENTE GRELE PENTRU FUNDASUL STANGA A LUI DINAMO CRISTI PULHAC


Finalulu turului de campionat, la gasit pe fundasul dinamovist suparat, el fiind total izolat de restul echipei chiar si la petrecerea sfarsitului de tur al ligii 1. Toate aceste lucruri i se trage dupa "Scandalul Maneaua", in care au mai fost implicati trei jucatori a lui Dinamo.

VIITORUL LUI DORINEL LA STEAUA STA SUB SEMNUL INTREBARII


Dorinel Munteanu a fost contestat inainte de a veni la Steaua, si este contestat in continuare de fostele mare glorii ale stelei. Unii il sfatuiesc sa plece cat mai devreme de la echipa, iar altii ii baga venin in sange declarand ca nu merita sa antreneze Steaua. Se asteapta sa renuntarea de buna voie la aceasta echipa si sa nu astepte sa fie demisionat.

SEMEDO NU POATE JUCA PENTRU VASLUI


Portughezul a fost transferat de Steaua de la CFR Cluj după startul actualei stagiuni, iar o nouă mutare a jucătorului ar fi neconformă cu regulamentul ligii. Finantatorul vasluienilor il va lasa pe N'Dyoe la Steaua doar daca in locul lui Semedo va veni macar Ochirosii, asfel nici nu se pune discutia de un transfer al lui N'Doye la Steaua.

VASLUI


Patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că transferul portughezului Antonio Semedo de la Steaua a căzut, pentru că mijlocaşul lusitan nu poate juca la trei echipe într-un sezon, conform regulamentelor interne. Acesta mai jucase şi la CFR Cluj în acest campionat! În aceste condiţii, Porumboiu a declarat că nu mai doreşte un alt jucător în schimbul lui N'Doye.

FIORENTINA - STEAUA


Fundaşul dreapta al Stelei, George Ogăraru, regretă faptul că echipa sa nu a reuşit să se impună în faţa Fiorentinei, precizînd că roş-albaştrii au resimţit absenţa unui atacant pur-sînge.

STEAUA


Dorinel Munteanu sta pe faras la steaua, Gigi Becali oferindui un ultimatum. Acesta avand la dispozitie 4 etape din retur sa demonstreze ca merita sa ramana la Steaua.

STEAUA vs VASLUI


Pe langa N'Doye de la FC Vaslui, steaua mai vrea un jucator de la aceasta echipa, pe Ljubinkovic la schimb cu Neaga si Lovin.

CFR CLUJ


O noua stire bomba, Iuliu Muresan de la CFR Cluj confirma negocierile cu Oleg Protasov , ce au ajuns aproape de un final fericit pentru ambele parti. Acesta urmand sa semneze cuntractul saptamana viitoare.

BAIAT DE TREABA


Adrian Mutu un baiat de treaba, el ne tinand seama de injuraturile ce au fost adresate in partida Fiorentina - Steaua de suporterii stelei, fiind mai mult deranjat de atitudenea lor fata de echipa favorita Steaua.

STEAUA


La steaua sunt doriti multi jucatori de Gigi Becali, el fiind interesat chiar si de la rivalele Dinamo si Rapid, dar in special va dori jucatori straini din campionat.

STEAUA


Steaua a ramas fara atacantul brazilian Arthuro acesta fiind aprig contestat de Gigi Becali patronul stelei. Au exista însă două "momente cheie" ce ar fi putut decide altfel viitorul lui Arthuro în Ghencea. Mai întîi, în prima etapă a Ligii, contra lui Bayern, el a avut o bară la scorul de 0-1, într-o situaţie de singur cu portarul. Un gol la acea faza ar fi adus un punct echipei sale, iar Gigi Becali şi-ar fi schimbat poate optica în privinţa jucătorului său. Apoi, dacă Steaua bătea Lyon-ul acasă, Arthuro ar fi marcat un gol decisiv, semn că relaţiile sale cu exuberantul patron al "roş-albaştrilor" ar fi putut fi mult mai bune la ora actual.


RAPID


De la jucatorii Rapidului se asteapta rezolvarea situatii dintre actionarii acestui club, ca de la anul viitor sa fie unul mai bun pentru ei si cu multe reusite pe plan fotbalistic.

MANCHESTER CITY


Arabii de la Manchester City intentioneaza sa mai faca o achizitie de top. Fernando Torres este jucatorul intrat in vizorul seicilor, suma de transfer fiind nu mai putin de 55 milioane de euro, acesta fiind printre cei mai in forma jucatori din Premier League.

STEAUA - VASLUI


Un nou zvon. Steaua se intereseaza de N'Doye de la FC Vaslui iar Semedo si Ionut Rada se pregatesc de un transfer la FC Vaslui. Se asteapta concretizarea acestor transferuri .

DISCIPLINA


Întrunită joi 11 decembrie 2008, la Casa Fotbalului, Comisia de Apel din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat, printre altele, următoarea hotărâre :

- Se respinge ca nefondat apelul clubului Rapid Bucureşti, formulat impotriva hotărârii Comisiei de Disciplină din 19.11.2008, astfel că gruparea din Giuleşti rămâne sancţionata su avertisment şi cu penalitate sportivă de 40.000 lei, în urma incidentelor produse de suporteri la partida de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti .