Cauta stiri noi...

sâmbătă, 7 martie 2009

FOTBAL EXTERN, REZULTATE

ANGLIA
Portsmouth 0 - 1 Chelsea
West Brom 1 - 3 Arsenal
Liverpool 2 - 0 Sanderland
Stoke 2 - 0 Bolton Wande
Wigan Athletico 0 - 1 West Ham Unt.
Manchester City 2 - 0 Aston Villa
Newcastle 1 - 2 Manchester Unt.
Tottenham 4 - 0 Middlesbroug
Blackburn 0 - 0 Everton
Fulham 0 - 1 Hull City

ITALIA
SAMBATA, 7 MARTIE
Roma 1 - 1 Udinese 17:00
Genoa 0 - 2 Inter 19:00
Torino 0 - 1 Juventus 21:30

DUMINICA, 8 MARTIE
Milan 3 - 0 Atalanta 16:00
Chievo 1 - 1 Cagliari 16:00
Napoli 0 - 2 Lazio 16:00
Fiorentina 0 - 2 Palermo 16:00
Lecce 0 - 0 Regina 16:00
Bologna 3 - 0 Sampdoria 16:00
Catania 0 - 3 Siena 16:00

SPANIA
SAMBATA, 7 MARTIE
Barcelona 2 - 0 Athletic Bilbao 21:00
Real Madrid 1 - 1 Atletico Madrid 21:00
Villareal 1 - 0 Espanyol 23:00

DUMINICA, 8 MARTIE
Numancia 2 - 1 Valencia 18:00
Mallorca 3 - 3 Betis Sevilla 18:00
Recreativo 2 - 3 Real Valladolid 18:00
Deportivo 5 - 3 Racing 18:00
Osasuna 1 - 2 Sporting 18:00
Sevilla 2 - 1 Almeria 20:00
Getafe 1 - 2 Malaga 22:00

vineri, 6 martie 2009

REZULTATE LIGA I

VINERI, 6 MARTIE
FC Vaslui 2 - 0 Poli Iasi
Rapid 1 - 0 Farul Costanta

SAMBATA, 7 MARTIE
Gaz Metan 1 - 1 Dinamo
CS Otopeni 0 - 1 Otelul
Gloria Buzau 0 - 1 CFR Cluj
Craiova 0 - 0 Bistrita

DUMINICA, 8 MARTIE
FC Brasov 1 - 0 Steaua
FC Arges 0 - 0 Unirea Urziceni
Pandurii 0 - 1 FC Timisoara

miercuri, 4 martie 2009

RADU STEFAN REZERVA IN SEMIFINALELE CUPEI ITALIEI DINTRE LAZIO SI JUVENTUS


Internationalul roman Radu Stefan a fost rezerva la meciul dintre Lazio Roma si Juventus Torino contand pentru mansa tur a semifinalelor Cupei Italiei.

Lazio a castigat disputa cu 2-1, Pandev (65) si Rocchi (78) punctand in partea secunda, dupa ce Marcchioni deschise scorul pentru Batrana Doamna in minutul 33.

Cu aceasta ocazie echipa pregatita de Delio Rossi a bifat prima victorie in fata lui Juventus in ultimii cinci ani.

Returul este programat pe 22 aprilie pe Stadio Olimpico din Torino.

In cealalta semifinala se vor intalni, miercuri seara, Internazionale Milano si Sampdoria Genova.

Lazio: Muslera; Lichtsteiner (De Silvestri 79), Siviglia, Cribari, Kolarov; Manfredini (Mauri 53), Ledesma, Matuzalem; Foggia (Brocchi 85); Pandev, Rocchi. Antrenor: Delio Rossi.

Juventus: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko (Marchisio 58), Tiago (Poulsen 69), Nedved; Amauri (Trezeguet 79), Iaquinta. Antrenor: Claudio Ranieri.

Onlinesport

MITEA ARE PROBLEME MEDICALE


Mijlocasul lui Dinamo, Nicolae Mitea, a fost diagnosticat cu entorsa la glezna stanga dupa accidentarea suferita in meciul cu Pandurii si s-a antrenat marti la sala de forta, fiind in pericol sa rateze partida de sambata cu Gaz Metan Medias. "Sper finalul meciului cu Pandurii am calcat stramb si am suferit o entorsa la glezna stanga. In timpul meciului nu am simtit nimic, dar apoi, mi s-a umflat foarte tare. Medicii mi-au zis ca sunt bine, dar nu stiu daca voi juca impotriva celor de la Medias, e devreme sa discutam despre asta. Eu sper sa nu fie nimic grav si sa revin cat mai curand", a declarat Mitea pentru agentia NewsIn. Fotbalistul in varsta de 24 de ani a evoluat in partea secunda a partidei cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-0, inlocuindu-l la pauza pe Adrian Cristea, si a contribuit la faza golului trei marcat de Ianis Zicu. In alta ordine de idei, la antrenamentul de marti al lui Dinamo nu au fost prezenti nici Sergiu Homei, George Blay si Vojislav Vranjkovic. In schimb, au revenit Nicolae Musat si Gabriel Bostina, ambii dupa accidentari. Partida Gaz Metan Medias-Dinamo, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, este programata sa se dispute sambata de la ora 15:00. NewsIn

FC BRASOV - STEAUA NU VA FI TELEVIZAT



Partida dintre FC Brasov si Steaua, ce se va disputa duminica, de la ora 15:00, nu va mai fi televizata de GSP TV, principalul motiv fiind cel al schimbarii datei de disputare a meciului, a declarat marti pentru NewsIn directorul postului, Radu Naum.

"In data de 12 februarie clubul FC Brasov a trimis o adresa catre LPF si catre toti cei interesati, adica si catre noi, prin care comunicau ca nocturna poate fi pusa in functiune inca din etapa a 18-a. In consecinta, Liga Profesionista a programat meciul pentru vineri, iar noi am intocmit o schema, care tine de mai multe aspecte, tehnice, economice, si asa mai departe. Apoi, in data de 26 februarie FC Brasov a anuntat ca nocturna nu mai merge si va fi pusa in functiune abia dupa data de 15 martie, asa ca liga a mutat meciul duminica. Am trimis si noi o scrisoare catre LPF si am vrut sa vedem daca putem sa modificam acea schema pe care o facusem initial, dar nu s-a putut, asa ca meciul nu va fi televizat", a explicat Radu Naum.

Directorul GSP TV a mai spus ca postul de televiziune planifica televizarile cu mai mult timp inainte si nu poate face modificari in functie de schimbarile mai mult sau mai putin justificate care apar in programarea meciurilor: "Asa cum am mai spus, aveam o schema bine pusa la punct, era practic batuta in cuie. Sunt unele mijloace tehnice pe care trebuie sa le inchiriem, lucram pe baza unor contracte si nu putem sa le schimbam sau sa le incheiem in functie de anumite probleme ale cluburilor. Asta a fost situatia".

Presedintele echipei FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca nu era la curent cu decizia postului de televiziune, dar acest lucru nu afecteaza foarte mult echipa antrenata de Razvan Lucescu. "Eu stiam ca meciul o sa fie pe GSP TV, dar daca nu e, sa ne anunte si pe noi mai repede poate dam toate biletele. Si daca nu e transmis, nu o sa avem probleme cu banii sau ceva, pentru ca grila e aceeasi indiferent daca se transmit sau nu jocurile noastre", a spus oficialul formatiei ardelene.

Partida dintre FC Brasov si Steaua se va disputa duminica, de la ora 15:00 si va conta pentru etapa a 19-a a Ligii I.
NewsIn