Cauta stiri noi...

miercuri, 22 aprilie 2009

U CRAIOVA NU VA MAI JUCA PE ION OBLEMENCO


Universitatea Craiova va juca returul sezonului 2009-2010 pe stadionul din Caracal. Conducerea clubului oltean a luat aceasta decizie pentru ca in ianuarie 2010 contractul de concesionare a stadionului Ion Oblemenco incheiat intre Primaria orasului si U Craiova va expira.

Finantatorul craiovenilor, Adrian Mititelu, a anuntat ca va construi un nou stadion pentru meciurile Universitatii. "Cea mai la indemana situatie in momentul de fata este sa fac un stadion nou din august. Fac unul de 6.000-7.000 de locuri, poate intr-o comuna doljeana, pentru ca am si eu orgoliul meu. Am investit 3 milioane de euro in acest stadion si cu ce m-am ales? Solomon spune una presei si face alta. Orice s-ar spune ca ne vrea binele va garantez ca sunt doar pentru presa si pentru imagine. Nu ne-au ajutat cu nimic. Ar trebui sa vedeti cate facturi imi vin si somatii de la Primarie pentru plata unor impozite la stadion, desi am investit atat de multi bani.

Ne vom apuca probabil de un nou stadion din iunie, o sa jucam returul la Caracal din 2010 si sa speram ca vom face ceva pentru aceasta echipa. Cu sau fara Ion Oblemenco este imposibil sa nu obtinem performanta”, a declarat Adrian Mititelu la gsptv.

CLUJENII SUNT OPTIMISTI INAINTE DE MECIUL CU STEAUA


CFR Cluj nu a mai castigat in Ghencea din 1973, dar campioana en-titre este hotarata sa schimbe statistica, miercuri, cand va disputa returul contra Stelei. "Steaua este o echipa de locul 7, care nu mai sperie pe nimeni", le-a transmis capitanul Cadu colegilor sai. Invingatoarea de miercuri seara din Ghencea inca mai poate spera la cucerirea titlului in Liga 1.

Arapad Paszkany si Iuliu Muresan le-au facut o vizita jucatorilor CFR-ului la vestiare pentru a-i incuraja inainte de intalnirea cu echipa lui Marius Lacatus. "Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi! Suntem la doar trei puncte de Dinamo si trebuie neaparat sa luam toate punctele in Ghencea", au spus sefii de la Cluj. Aceeasi scena a avut loc si in vestiarele din Ghencea, unde Gigi Becali le-a tinut o morala jucatorilor lui Lacatus aflati la 11 puncte in spatele lui Dinamo inainte de meciul cu CFR Cluj.

Marius Lacatus nu-i va avea la dispozitie pe accidentatii Plesan, Szekely si Ovidiu Petre (operat pentru a doua oara la menisc, rateaza restul sezonului), dar nici pe Banel Nicolita, acesta fiind suspendat. Situatia cartonaselor galbene in cazul lui Sorin Ghionea s-a lamurit si capitanul ros-albastrilor va juca impotriva lui CFR Cluj.

"Steaua nu mai sperie pe nimeni" - capitanul Cadu

Marius Lacatus: "Va fi un meci greu, cu o echipa foarte buna. Speram sa ne apropiem victoria si astfel sa ramanem in lupta pentru titlu. Avem in continuare absente importante. Nu ne permitem sa mai facem pasi gresiti. Daca vrem un loc in Liga Campionilor, trebuie sa castigam toate jocurile. Rezultatele de pana acum au fost mediocre, dar trebuie sa le uitam. Inca se poate obtine locul 1. Nu ma intereseaza daca echipa joaca spectaculos, pe mine ma intereseaza numai rezultatul".

Lacina Traore, cel mai in forma jucator al Clujului din ultimele meciuri: "Simt ca vom face un nou meci mare in Ghencea si ne vom intoarce cu toate cele 3 puncte".

Eduard Stancioiu: "Ne dorim un meci de calitate, care sa fie pe placul suporterilor. Mergem in Ghencea cu intentia clara de-a cistiga toate cele 3 puncte. In ipoteza unui esec nu vom spune adio campionatului, dar ne vom indeparta mai mult de titlu. Dar nu luam in considerare aceasta varianta, pentru ca ne dorim foarte mult victoria".

Dani: "Miercuri, noi ne vom bucura. Sunt sigur de acest lucru. Vom lua titlul si in acest sezon".

DINAMO LA INALTIME


Ludovic Vieru, alpinistul a cărui dragoste pentru Dinamo nu mai este de mult timp un secret, a reuşit să ducă din nou fularul cu însemnele "roş-albe" la înălţime! Ultima "victimă" făcută de fanul "câinilor" a fost vulcanul Etna (3.340 metri), chiar în ziua de Paşte.

"Am dus fularul lui Dinamo şi pe Etna, un vulcan vechi de 500 de ani! Următoarea mea călătorie sper să fie cu Dinamo, într-un meci de Liga Campionilor!", a declarat Vieru.

REAL MADRID - GETAFE UN JOC NEBUN


Real Madrid a invins Getafe in prelungirile partidei, scor 3-2, si spera in continuare la titlu. Cosmin Contra a ramas pe banca de rezerve, dupa ce in meciul anterior cu FC Barcelona a avut un conflict cu antrenorul Victor Munoz.

Dupa 9 minute de joc, Soldado a redus la tacere intreg stadionul Santiago Bernabeu. Getafe a preluat conducerea dupa lovitura de cap a lui Soldado, venita din centrarea lui Granero, iar din tribune se auzeau murmuri de nemultumire.

Cu cateva secunde inainte de pauza madrilenii au reusit egalarea prin Gonzalo Higuain, insa Getafe a avut puterea sa preia din nou conducerea. Juan Albin a readus-o pe Getafe in avantaj printr-o lovitura de cap, dar bucuria a fost una de scurta durata, Guti reusind egalarea doua minute mai tarziu dintr-o lovitura libera.

Getafe a beneficiat de o noua sansa de a prelua conducerea, in minutul 89, insa Casillas a aparat penaltiul executat slab de Casquero.

In inferioritate numerica dupa eliminarea lui Pepe din minutul 87, Real Madrid a reusit golul victoriei in minutul 93 prin Gonzalo Higuain.

Real Madrid a acumulat 75 de puncte si s-a apropiat la trei puncte de FC Barcelona, care are un meci mai putin disputat.
Onlinesport

LOBONT SE POATE BAZA PE DOLHA


Portarul lui Dinamo, Bogdan Lobont, a declarat, marti, dupa ce medicii l-au diagnosticat cu ruptura a ligamentului incrucisat si entorsa la genunchi, accidentare care necesita 6 luni de pauza, ca Emilian Dolha va fi la inaltime in poarta ros-albilor, atat timp cat el va lipsi.

"Le multumesc tuturor celor care m-au incurajat. Nu mi-e teama de operatie, sunt puternic, asa cum trebuie sa fie toti dinamovistii in acest final de campionat. Sunt convins ca Ema Dolha va fi la inaltime, pentru ca este un portar foarte valoros. Ramanem in continuare numarul 1 in Romania. La cate gauri am avut in suflet, nu mai este loc pentru inca una", a declarat Lobont, conform site-ului sau personal.

Portarul dinamovist Bogdan Lobont a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept si ruptura a ligamentului incrucisat anterior si va avea nevoie de operatie, urmand sa lipseasca aproximativ 6 luni de pe gazon, dupa accidentarea suferita in minutul 78 al partidei cu Gloria Bistrita.

Internationalul roman a efectuat un RMN la Clinica Phoenix din Capitala, acolo unde a fost transportat imediat dupa accidentare. In jurul orei 20:00, acesta a revenit in carje la stadionul Dinamo, unde era asteptat de sotia sa. Ulterior, Lobont a repetat controlul medical la o alta clinica, medicii de aici stabilind acelasi diagnostic.

In minutul 78 al meciului cu Gloria Bistrita, Bogdan Lobont a iesit sa intercepteze o centrare, dar la aterizare s-a accidentat la piciorul drept, dupa care nu a mai putut continua meciul. Locul sau in poarta a fost luat de Marius Niculae, deoarece Mircea Rednic efectuase toate cele trei schimbari permise de regulament.

NewsIn