Cauta stiri noi...

sâmbătă, 14 februarie 2009

BECKHAM SE VA INTOARCE LA LOS ANGELE IN LUNA MARTIE


Conducerea lui AC Milan a eşuat în tentativa de a-l transfera definitiv pe internaţionalul englzez al lui LA Galaxy, David Beckham, care se va alătura formaţie din Major League Soccer (MLS) la data de 8 martie, atunci când expiră împrumutul său la echipa rossoneră, informează Reuters.

Reprezentanţii MLS au stabilit ziua de vineri, 13 februarie, data limită până la care oficialii celor două cluburi puteau efectua tranzacţia.

AC Milan a oferit în urmă cu o săptămână aproximativ de 5,5 milioane de euro pentru serviciile lui Beckham, însă conducătorii lui LA Galaxy au refuzat propunerea, considerând suma mult prea mică.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani şi-a exprimat în repetate rânduri dorninţa de a evolua şi în sezonul viitor la formaţia milaneză, pentru a păstra în continuare şanse să fie convocat în naţionala Angliei. Mai mult, şi antrenorul grupării italiene, Carlo Ancelotti, i-a îndemnat zilele trecute pe oficialii echipei rossonere să facă "toate eforturile" pentru a obţine transferul definitiv al fostului jucător al lui Real şi Manchester.

David Beckham, care a evoluat titular în toate partidele pe care AC Milan le-a disputat în acest an şi a fost rechemat de Fabio Capello în reprezentativa Angliei pentru amicalul cu Spania, va trebui să se întoarcă la LA Galxy pe data de 8 martie, atunci când expiră împrumutul său pe San Siro.

NewsIn

MIHAI NESU II MERGE DE MINUNE LA FC UTRECHT


Internaţionalul român Mihai Neşu a evoluat pe întreaga durată a partidei pe care echipa sa, FC Utrecht, a câştigat-o, vineri seară, pe terenul lui Willem II Tilburg, scor 2-0, în prologul etapei a 23-a din Eredivisie, informează Soccernet.

Golurile oaspeţilor, la care fostul fotbalist al Stelei a fost titularizat în banda stângă a apărării, au fost marcate de Van Dijk (47) şi de Van der Gun (76).


În urma acestui rezultat, Utrecht a acumulat 37 de puncte şi se află pe locul 7 în campionat, în timp ce învinsa sa, Willem II, ocupă poziţia a 10-a, cu 25 de puncte.

Etapa a 23-a din Eredivisie mai programează întâlnirile: Den Haag - De Graafschap, Twente Enschede - FC Volendam, PSV Eindhoven - AZ Alkmaar, NAC Breda - Roda Kerkrade, Ajax Amsterdam - Feyenoord Rotterdam, Groningen - Heracles Almelo, NEC Nijmegen - Heerenveen şi Sparta Rotterdam - Vitesse Arnhem.

NewsIn

LA DINAMO INCEP PROBLEMELE IN PRIVINTA DISCIPLINEI


Fostul fundaş dinamovist Gică Mihali, actualmente antrenor la Universitatea Cluj, a ţinut să-l felicite pe Mircea Rednic pentru curajul de a-l îndepărta din lotul primei echipe pe Gabi Tamaş.

Acesta a fost retrogradat la echipa secundă a echipei pe motiv de abateri disciplinare şi se va antrena cu Dinamo II pe o perioadă nedeterminată.


"Cu siguranţă Tamaş a fost exclus pentru nişte motive serioase, că n-ar fi fost scos din lot degeaba.

Vreau să-l felicit pe Mircea Rednic, bravo lui că a avut curajul să ia o decizie menită să protejeze disciplina din lot.
A arătat că el este şeful acolo!", a spus Mihali pentru gsp.ro, după care a încheiat:

"Tamaş este un fotbalist bun, mie îmi place mult, dar Mircea are cu cine să-l înlocuiască, puteţi să staţi linistiţi. Ceilalţi jucători vor strînge acum rîndurile, se vor speria de o asemenea decizie şi vor avea rezultate pe teren", a încheiat fostul fundaş al naţionalei.

vineri, 13 februarie 2009

AMICALE ALE ECHIPELOR ROMANESTI DIN LIGA 1



U Craiova - Sturm Graz 2-1

Golurile Universităţii Craiova au fost marcate de Florin Costea (50) şi Dorel Stoica (53), în timp ce pentru Sturm Graz a înscris Hassler (30).

Universitatea Craiova: Bornescu (S. Lung jr. 56) - Bărboianu (Barbu 56), V. Găman (Dănănae 56), D. Stoica, Rose - Prepeliţă, Dilevski, Şoavă - M. Costea (Dina 56), Tănasă (Ionuţ Popescu 80), Fl. Costea (Crăciun 80).

Gruparea din Bănie se află în Turcia, acolo unde a susţinut primul stagiu de pregătire al iernii, ce a început pe data de 20 ianuarie şi se va încheia pe 30 ianuarie. Oltenii au stabilit şi echipele pe care le vor întâlni în cel de-al doilea cantonament al iernii, programat între 2-12 februarie, la Coverciano, în Italia: Universitatea Craiova-Pisa (4 februarie), Universitatea Craiova-Servette Geneva (6 februarie), Universitatea Craiova-FC Midtjylland (12 februarie). Deşi era anunţat un amical cu Fiorentina, acesta nu va mai avea loc, italienii refuzând în cele din urmă să dispute acest joc.

Universitatea Craiova va mai disputa o partidă amicală, pe 20 februarie, în compania formaţiei FC Timişoara.

Steaua - FC Moscova 2-1
Dinamo - Zeta Golubovici (Muntenegru) 6-0
FC Brasov - Sahtior Donetk 0-1
Poli Iasi - Mika Ashtarak (Armenia) 2-0
CS Otopeni - Botev Plovdiv (Bulgaria) 1-2
CFR Cluj - NK Slaven Belupo Koprivnica (Croatia) 2-0
Gloria Buzau - Sporting Club Lucchese (Italia) 1-2
Gloria Bistrita - FC Ploiesti 2-2

ROMANIA - CROATIA 1 - 2


Primul meci din acest an al nationalei Romanie de fotbal a fost intampinat cu un esec.
Prima repriza a fost una destul de buna, in care am reusit sa conducem cu 1 - 0 prin golul marcat de Marica. A doua repriza s-au facut multe schimbari, iar acestea s-au dovedit a nu fi in beneficiul echipei, iar croatii au profitat si au reusit sa ne egaleze, si chiar sa ne bata acasa la noi cu scoru de 1 - 2.
Sa speram ca acest scor sa nu se repete si in meciul cu Serbia.