Cauta stiri noi...

sâmbătă, 20 decembrie 2008

MIHAI NESU SE BUCURA DE SUCCES


Mihai Neşu a fost inclus în lunile septembrie şi noiembrie în "«Top 3» cei mai buni fundaşi stînga" din campionatul Olandei de către revista "Voetbal International".

"Sunt considerat cel mai scump transfer al clubului Utrecht", a mai spus Neșu, fotbalist care în vară a băgat în contul Stelei 1,5 milioane de euro, atît cît au plătit batavii pentru el.

MANCHESTER UNITED vs INTER MILANO


Mai este mult pana la confruntarea din optimile Champions League dintre Manchester si Inter, insa Mourinho s-a gandit ca nu ar fi rau sa inceapa sa-i scoata din sarite pe englezi inca de pe acum.

Portughezul spune sus si tare ca Rooney nu are ce cauta pe teren la meciul cu Inter, din cauza unui fault intentionat comis asupra lui Kasper Risgard in meciul cu Aalborg din grupe, fapta pentru care nu a fost pedepsit de UEFA.

"Cand antrenam la Chelsea s-a intamplat ceva extraordinar - Michael Essien a fost suspendat pentru dubla cu Barcelona, in urma unei probe video de pe TV. Ma astept ca acelasi lucru sa se intample cu Rooney", spune portughezul.

United va merge pe San Siro pe 24 februarie, iar Ferguson abia asteapta sa se razbune pe guralivul Mourinho care l-a scos din Liga cu Porto in 2004.

REGULAMENTUL FIFA IN CAZUL STELEI


La Articolul 62 se confirmă, la categoria “corupţie”, că “oricine oferă, promite sau garantează un avantaj nejustificat unui jucător sau unui oficial al unui club pentru a încălca legile FIFA va fi sancţionat (punctul 1) astfel: o amendă de minimum 10.000 de franci elveţieni, sus pen darea din orice activitate legată de fotbal sau
interdicţia de a pătrunde pe orice stadion”.

La punctul 2 se specifică: “Corupţia pasivă (solicitarea, promisiunea sau acceptarea unui avantaj necuvenit) va fi pedepsită la fel”

IONEL GANEA ISI DA CU PAREREA


Fostul internaţional, Ionel Ganea, a comentat acuzaţiile aduse lui Gigi Becali în Cazul "Valiza", fiind de părere că patronul Stelei ar trebui să-şi ceară scuze în faţa procurorilor DNA.

"Astfel de lucruri se întîmplă în toată Europa, şi în Spania, şi în Italia şi peste tot. Trebuie să privim premierea ca pe o primă acordată jucătorilor, nu ca pe un act de corupţie. Nu cred că Becali a greşit cu ceva făcînd asta.

Îl apreciez, dar cred că dacă şi-ar cere scuze în faţa procurorilor, atitudinea lor faţă de el ar fi alta. Acei oameni au şi ei demnitatea lor, s-au simţit lezaţi de afirmaţiile lui Gigi. Oricîţi bani ai avea, nu ai voie să faci aşa ceva. Nu este unul dintre acei oameni care au făcut banii ilegal, a fost inspirat cînd a trebuit şi a reuşit în viaţă" a spus Ganea pentru gsp.ro.

joi, 18 decembrie 2008

DORINEL INCREZATOR IN FORTELE PROPII


"Steaua este o palarie prea mare pentru Dorinel", au fost cuvintele lui Gigi Becali care l-au scos din sarite pe antrenorul demis dupa doar doua luni, scrie ProSport.

"Domnul Becali nu poate sa isi dea cu parerea despre mine dupa o luna si jumatate si nici daca este Steaua o palarie prea mare pentru mine. Sunt dezamagit, cred ca eram destul de puternic ca sa duc Steaua unde voiam eu, sa imi ating obiectivele", spune Dorinel Munteanu intr-un interviu ProSport.

miercuri, 17 decembrie 2008

CULIO SI KONE DE LA CFR CLUJ SUNT CURTATI DE ECHIPE STRAINE


Dupa ce a bagat spaima in granzii Europei, DRACulio se pregateste sa plece la campioana Rusiei, Rubin Kazan, scrie Clujeanul.ro Culio a mai fost dorit si la Dinamo Moscova, insa campionii au licitat cel mai mult pentru bijuteria lui CFR - 4 milioane de euro si un salariu de 1.8 milioane de euro in trei ani.

Bogatii Rusiei vor sa arate ca nu sunt afectati de criza financiara si au pus pe masa o oferta de nerefuzat pentru CFR - "Avem oferte din Rusia pentru Culio, le analizam. O sa vedem zilele viitoare ce decizie vom lua", a spus presedintele Muresan.

Nu numai Culio este pe picior de plecare, eroul de pe Stamford Bridge, Yssouf Kone este dorit de francezii de la Saint-Etienne.

STEAUA INTERESATA DE BRAZILIANUL RONNY HEBERSON


Fundaşul stînga de la Sporting Lisabona şi-a dat acordul de a veni în Ghencea şi va ajunge sub comanda lui Marius Lăcătuş sub formă de împrumut

Instalarea lui Lăcătuş ca antrenor principal a produs şi primul transfer al iernii la Steaua. E vorba despre Ronny Heberson Ajuaro, fundaş stînga la Sporting Lisabona, în vîrstă de doar 22 de ani.

A fost la "naţionala" Under 21 a Braziliei
Şefii din Ghencea au luat deja acordul de principiu al fotbalistului născut în Brazilia, care îşi doreşte să joace în România, tranzacţia urmînd să fie făcută sub formă de împrumut pe 6 luni, iar în iunie 2009 Steaua va lua o hotărîre finală în privinţa lui.

Ronny a ajuns la Sporting în iulie 2006, de la Corinthians, anunţîndu-se unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului carioca. El a fost şi selecţionat în "naţionala" Under 21 a reprezentativei braziliene, însă n-a reuşit să se impună la Lisabona. În primul sezon a evoluat doar 8 meciuri, avînd o concurenţă foarte dură în experimentatul Marco Caneira.

A jucat cu Manchester şi cu Roma
Apoi, sezonul trecut a bifat 18 meciuri, avînd evoluţii bune, fiind titular chiar şi în Champions League împotriva lui Manchester United, a lui Dinamo Kiev şi în "dubla" cu Roma. În februarie 2008, a fost adus însă Leandro Grimi, de la Milan, argentinianul blocîndu-i accesul în primul "11". Ronny a jucat puţin, bifînd un singur meci în actualul sezon, Sporting -Vitoria Guimaraes 2-0, partidă disputată în urmă cu două săptămîni.

Şutează cu 211 Km/h!
Ronny are un şut fenomenal, de fiecare dată cînd a jucat pentru Sporting fiind autorul unor adevărate trasoare de la mare distanţă. Şi singurul gol pe care l-a marcat în Portugalia a venit în urma unui şut violent, în disputa Naval - Sporting 0-1. A înscris din lovitură liberă, pe care a executat-o cu 211 km/h, cea mai mare viteză a vreunui şut expediat de un fotbalist! El a marcat atunci în poarta apărată de Taborda, portarul transferat în vară de Poli Timişoara, ziariştii lusitani descriind astfel faza: "Şutul a fost aşa puternic încît e greu de văzut mingea în timpul zborului. Nu e surprinzător că Taborda abia a avut timp să respire".



Curtat de PSV, de City şi de PSG
În urmă cu doi ani şi jumătate, în vara lui 2006, cînd s-a decis să plece de la Corinthians, Ronny a fost curtat de mai multe echipe cu nume din Europa. Manchester City, PSV Eindhoven şi PSG au făcut propuneri de transfer, însă cîştig de cauză a avut pînă la urmă Sporting, Ronny preferînd să meargă într-o ţară în care să-i fie mai uşor să se acomodeze şi cu clima, şi cu limba.

CE SOLUŢII SÎNT ÎN BANDA STÎNGĂ
Emeghara revine abia în vară
Steaua a trecut în capul listei de achiziţii un fundaş stînga tocmai pentru că nu are variante în acea zonă de teren. Nigerianul Emeghara s-a operat din nou la Bologna şi va lipsi încă 6 luni, urmînd să fie apt de joc abia în iulie. Petre Marin, cel care a fost titular în acest sezon, a împlinit în septembrie 35 de ani şi nu e văzut ca o soluţie de bază meci de meci.

"Rădoi să se transfere cît mai repede!"
George Ogăraru a vorbit şi despre posibilele plecări ale lui Rădoi, Goian şi Ghionea, aflaţi în vederea mai multor echipe din Europa: "Le urez să-şi îndeplinească visul de a juca în străinătate! Eu ştiu ce înseamnă! Inter este o echipă foarte puternică şi îi doresc lui Mirel să se transfere cît mai repede. Este un exemplu, un lider care de multe ori a tras echipa după el. Cred că este momentul să facă un pas înainte, şi profesional, şi financiar".

O NOUA ACHIZITIE A LUI REAL MADRID


Clubul englez Portsmouth a acceptat oferta "substanţială" făcută de Real Madrid pentru mijlocaşul francez Lassana Diarra.

"Am spus că nu vom lăsa cei mai buni jucători să se transfere decît în cazul unei oferte excepţionale. Real Madrid ne-a făcut o propunere pe care am acceptat-o. Nu eram în măsură să ne opunem unei asemenea oportunităţi pentru Lassana" a confirmat purtătorul de cuvînt al formaţiei de pe Fratton Park într-un comunicat emis astăzi.

Diarra, 23 de ani, a venit la Portsmouth în ianuarie, după numai jumătate de sezon petrecută la Arsenal, acolo unde nu avea şansa de a evolua constant ca titular.

marți, 16 decembrie 2008

CUPA MONDIALA DE FUTSAL 2008 DIN BRAZILIA



Dupa 54 de meciuri disputate, membrii FIFA au ales cei mai buni 10 jucatori de la Campionatul mondial de Futsal din 2008, gazduit de Brazilia.

1. Falcão (no. 12, Brazilia)
2. Grana (no. 2, Italia)
3. Kike (no. 8, Spania)
4. Lenisio (no. 10, Brazilia)
5. Mostafa Nazari (goalkeeper, no. 12, Iran)
6. Pula (no. 7, Rusia)
7. Schumacher (no. 8, Brazila)
8. Vahid Shamsaee (no. 9, Iran)
9. Vladislav Shayakhmetov (no. 2, Rusia)
10. Tiago (goalkeeper; no. 2, Brazil)

Campionatul mondial de Futsal din 2008 s-a disputat la Brazilia, intre 30 septembrie si 19 octombrie, Brazilia iesind campioana mondiala.

LACATUS ASTEAPTA FINALIZAREA UNOR LUCRURI


"Nu sunt antrenorul Stelei pentru ca n-am semnat niciun contract. Cand am fost antrenor la Steaua, nu era bine, acum toata lumea ca ce bine e. Steaua are un antrenor, este Dorinel Munteanu. Cand Gigi va rezilia contractul cu el, atunci putem discuta. Toata lumea stie ce inseamna Steaua pentru mine. Nu se va mai intampla ce s-a intamplat, vom ajunge la un compromis. Nu-l amenint cu nimic pe Gigi, sunt discutii pe care o sa le am cu el, daca ajungem la o concluzie, mergem impreuna inainte, pentru ca toata lumea vrea binele Stelei. O sa vorbesc cu patronul, daca vom cadea de acord asupra unor lucruri, voi veni inapoi la Steaua", a spus Lacatus.

El a precizat ca nu l-a criticat pe Dorinel Munteanu, deoarece este foarte greu sa schimbi ceva in foarte scurt timp. "Ce, Steaua a jucat prost cand eram eu? Adevarat, nu era pe locul 1, dar putea fi. Lumea intelege gresit ca Gigi se implica in alcatuirea echipei, nu facea el echipa la Steaua", a comentat Marius Lacatus.

Marius Lacatus s-a contrat cu fostul sau coechipier de la Steaua 1986, Gabi Balint, care se intreba daca Lacatus va accepta din nou sa treaca prin ce a trecut in relatia cu Gigi Becali. "Nu e treaba ta, nu mai vorbi", i-a transmis Lacatus. "Gigi jigneste pe oricine, nu-si poate pune lacat la gura, se va mai intampla", a precizat Balint. "Sper sa se discute intre patru ochi de acum incolo", a replicat Lacatus.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, ca Marius Lacatus il va inlocui pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnica a gruparii din Bulevardul Ghencea.

REGULAMENTELE FRF SUSTIN PE LACATUS


"Marius Lacatus poate antrena din nou Steaua. Azi (n.r. marti), juristii au deliberat si au ajuns la concluzia ca un antrenor se poate intoarce la aceeasi echipa in acelasi sezon. Vom adauga o clauza in regulament dupa aceasta situatie cu Lacatus, pentru ca noi nu aveam in regulament aceasta lege. Era o situatie pe care noi nu am prevazut-o, ca un tehnician sa plece si sa se intoarca asa de repede la aceeasi echipa. In urma acestui fapt, Dorinel Munteanu mai poate pregati doar Universitatea Cluj in acest sezon", a spus Radulescu.

Mircea Radulescu declarase luni seara ca tehnicianul Marius Lacatus nu poate antrena din nou Steaua, insa a lasat sa se inteleaga ca doar interventia juristilor poate schimba regulamentul, lucru care s-a si intamplat marti dimineata.

Regulamentul actual prevede insa in continuare ca un tehnican nu are voie sa pregateasca doua formatii diferite din acelasi esalon intr-un sezon competitional.

INTERNATIONALI


Cosmin Contra a marcat primul gol in victoria echipei sale, Getafe, in fata echipei Real Mallorca. Contra a evoluat pe postul de mijlocas dreapta si a inscris golul in minutul 13 dintr-o lovitura de pedeapsa. Meciul s-a incheiat cu victoria echipei Getafe, scor 4-1.

Adrian Mutu a inscris primul gol al echipei Fiorentina in meciul disputat cu Catania. Meciul s-a incheiat cu scorul 2-0 pentru Fiorentina. Acesta a fost golul cu numarul 99 inscris de Mutu in Serie A.

Ciprian Marica, VfB Stuttgart, a suferit o contuzie la genunchiul stang si a fost nevoit sa paraseasc meciul cu Bayern Munchen in minutul 33.

ACEST AN STAM MAI PROST


"7 pentru Europa", era vorba preferata a oamenilor din fotbalul romanesc, care se pregateau sa defileze din tururile preliminare, in Grupele UEFA, spre primavara europeana.

In sir indian au intrat in meciurile pentru UEFA si asa au iesit de acolo. 5 echipe romanesti au clacat in fata turului care le-ar fi trimis in Grupele UEFA, iar inceputul de sezon in Liga I consemna cea mai neagra toamna din istorie pentru Romania.

"Suntem prea mici pentru Europa", "Prea multe echipe in Europa o sa ne traga in jos" sau "Strainii sunt de vina pentru ca nu au valoare", au fost doar cateva din vorbele care au circulat in acele zile.

Daca Hamburg era singura echipa clar favorita in fata reprezentantei din Romania, Unirea Urziceni, Dinamo, Rapid, Vaslui si Timisoara, au avut toate motivele sa spere.

Cum o analiza completa nu se poate face cu exactitate, pentru ca multe din meciuri se decid in urma unor conjuncturi, rezultatele vorbesc cel mai bine, iar www.sport.ro va ofera cateva detalii despre echipele care ne-au eliminat din Cupa UEFA, ce au facut mai departe in Europa si cum se descurca in campionatul intern.

Dinamo
- Eliminata din UEFA de olandezii de la NEC, putem spune ca e cea mai mare dezamagire europeana pentru fotbalul din Romania. NEC nu a reusit sa confirme mai departe in Europa, iar in Grupele UEFA a strans doar 3 puncte in 3 meciuri jucate, in grupa D, alaturi cu Udinese, Tottenham, Spartak si Dinamo Zagreb. In Olanda, NEC e clasata pe locul 7.

Rapid - Eliminata cu mult scandal de nemtii de la Wolfsburg, trupa antrenata de Peseiro poate gasi o scuza in acest moment, Wolfsburg e pe val in UEFA, chiar daca in campionat are probleme destul de mari. Nemtii conduc Grupa E cu 9 puncte din 3 meciuri, in fata lui Milan, Braga, Portsmouth si Heerenven. In Germania e pe locul 9.

Unirea Urziceni - Hamburg, una din cele mai puternice echipe din UEFA si din Germania, a suferit in fata Unirii lui Dan Petrescu, pe care a eliminat-o greu. In Grupa F a Cupei UEFA, cu Aston Villa, Ajax, Zilina si Slavia Praga, Hamburg a strans 6 puncte in 3 meciuri. In Germania, Hamburg e pe locul 4 si se lupta la titlu.

Poli Timisoara -
Fara experienta in Europa, echipa antrenata pe atunci de Uhrin a dat de un adversar incomoc, Partizan Belgrad. Timisoara a fost eliminata dupa doua meciuri slabe, dar dezamagirea vine dupa continuarea lui Partizan in Europa. Sarbii nu au facut nici macar un punct in Grupa C a Cupei UEFA, grupa in care se mai afla Boloni si Standard, Sevilla, Marica si Stuttgart, si italienii de la Sampdoria. Partizat s-a axat insa mai mult pe campionat, unde este lider in clasamentul din Serbia.

"Zero puncte? Nu stiam, sunt surprins. La anul vom avea si noi mai multa experienta.", a reactionat Gigel Bucur, astazi in ProSport, cand a auzit ce a facut Partizan in acest sezon european.

Vaslui -
Trupa lui Porumboiu a venit din UEFA Intertoto, competitie pe care a castigat-o si s-a calificat in preliminariile pentru UEFA, acolo unde a dat de Slavia Praga. Fosta adversara a Stelei acum un an in Grupele Champions League, Slavia n-a mai aratat forta de altadata, dar a reusit sa se califice in Grupe, in dauna Vasluiului. Mai departe, in Grupele UEFA, Slavia nu a reusit sa stranga decat 3 puncte, in grupa F, alaturi de Hamburg, Aston Villa, Ajax si Zilina. Ca si Partizan, fosta adversara a Timisoarei, Slavia Praga este lider in campionatul din Cehia.

5 echipe romanesti eliminate din UEFA in aceeasi seara - o lovitura dura primita pentru intreg fotbalul nostru. Aceleasi echipe romanesti spera si acum sa se claseze pe un loc european pentru sezonul viitor.

DORINEL MUNTENU NU O DUCE PREA BINE


Impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, a dezvăluit detaliile contractuale ale demiterii tehnicianului de la Steaua.

"Am vorbit cu Becali vizavi de suma pe care o va primi drept compensaţie. Iniţial am discutat 50.000 de euro pentru rezilierea contractului la Cluj, dar nu ştiu ce sumă a fost în cele din urmă plătită Universităţii.

Conform contractului, Dorinel ar trebui să mai ia 200.000, dar a apărut o diferenţă şi s-ar putea să ia mai puţin de atît. Dorinel este un om supărat, şocat! Contractul său nu a fost încă reziliat oficial.

Am avut o colaborare corectă pînă acum cu domnul Becali şi credeam că va fi la fel şi de această dată. Aşteptam măcar un telefon din partea lui înainte să anunţe public demiterea lui Dorinel"

GIGI BECALI SE GANDESTE LA LACATUS


Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre demiterea lui Dorinel Munteanu şi readucerea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică a echipei din Ghencea.

"Cred că avem şanse mai mari cu Lăcătuş să luăm titlul decît cu Dorinel. Jucătorii se vor bucura că se întoarce Marius. Eu nu am ştiut, dar atunci cînd a plecat de la Steaua, Lăcătuş a plîns în vestiar. La fel şi unii jucători.

Nu o să semnez contract cu Lăcătuş. Noi suntem prieteni, nici prima oară nu am semnat nimic şi am rămas fraţi. Am hotărît să-i mai dau 5000 de euro în plus faţă de cît avea. De asemenea, dacă ia campionatul, îi dau 250.000 de euro, faţă de 150.000 cît scria în contractul vechi.

Eu nu l-am dat afară pe Lăcătuş, el şi-a dat demisia. Eu am greşit cînd i-am acceptat demisia
" a spus Gigi Becali la o conferinţă de presă ţinută la palat.

SORIN CARTU IL SFATUIESTE PE ALEXANDRU PITURCA


Antrenorul Pandurilor Tg Jiu, Sorin Cîrţu, l-a sfătuit pe Alexandru Piţurcă să se gândească bine dacă vrea să plece şi să aleagă o echipă din afara ţării: "Steaua e un miraj pentru orice fotbalist, dar Alex trebuie să stea să gândească bine dacă e momentul să facă acest pas.

El trebuie să muncească mai mult pentru piciorul stâng şi când le va stăpâni pe amândouă atunci poate să facă pasul spre o echipă mai bună. Şi alt aspect ar fi cel financiar.

Dacă pleci de la Pandurii la o echipă din străinătate o faci pe bani mai puţini şi atunci poţi negocia un salariu mai mare, iar dacă pleci de la Steaua o faci pe bani mai mulţi şi vei obţine un salariu mai mic".

duminică, 14 decembrie 2008

MECIURI DE UCL DURE PENTRU ECHIPELE ROMANESTI


Prezenţa a două echipe româneşti în grupele Champions League nu a trecut neobservată. Steaua şi CFR au jucat în meciurile cele mai dure, conform site-ului uefa.com.

Bordeaux - CFR Cluj (1-0) şi Steaua - Fiorentina (0-1) sînt meciurile în care arbitrii au arătat cele mai multe cartonaşe galbene, 9 la număr, în acest sezon de Champions League. Vicecmpioana României are un "avantaj" faţă de CFR, avînd şi un eliminat contra Fiorentinei, polonezul Pawel Golanski.

Steaua este pe locul 7 într-un clasament al numărului de faulturi pe meci, în timp ce CFR este pe poziţia 19.

DRAGOMIR ISI DA CU PAREREA


P reşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat pentru dinamovişti.ro că îi este indiferent dacă formaţia dinamovistă îl vinde sau nu pe Adrian Ropotan.

”Cei de la Dinamo îşi stabilesc singuri campania de transferuri. Nu mă interesează pe mine dacă pleacă Ropotan sau nu. Acţionarii de acolo ştiu mai bine ce au de făcut, ei se ocupă de club, nu eu!”, a spus Dumitru Dragomir.

GHIONEA DORIT DE ECHIPE STRAINE


Fostul jucător al echipei Lazio Roma, sîrbul Sinisa Mihajlovici, numit recent antrenorul principal al Bologniei, caută un fundaş central pentru echipa sa, iar printre preferinţele sale se numără şi românul Sorin Ghionea.

Printre variantele sale se numără Nelson Rivas de la Inter, Simone Loria de la Roma, Mauro Cetto de la Toulouse, dar şi stelistul Sorin Ghionea, anunţă tuttomercatoweb.

Bologna se află pe locul 16 în acest sezon în campionatul Italiei, obţinînd doar 14 puncte în 16 partide şi aflîndu-se la lupta pentru evitarea retrogradării.

FABBIANI IN DRUM SPRE ROMANIA


Fabbiani este dispus sa se intoarca in Romania doar la Steaua, insa Gigi Becali trebuie sa-i faca o oferta de nerefuzat.

ALT STELIST LA DINAMO?


Nici bine nu s-a despărţit de Steaua, cu care şi-a reziliat contractul la începutul săptămînii, că Abel Moreno a şi fost propus de diverşi agenţi la Dinamo.

Conducătorii din Ştefan cel Mare au luat-o ca pe o glumă şi i-au refuzat politicos pe impresari:
"Nu primim jucători care nu fac faţă la echipe mai prost situate în clasament decît noi. Din păcate pentru Abel, la echipa a doua avem destui fotbalişti!". Borcea: "Aş desfiinţa Steaua!" Preşedintele executiv Cristi Borcea i-a pus gînd rău rivalei din Ghencea. "Steaua nu e încă praf. Dar dacă ar vinde-o Gigi, aş cumpăra-o eu şi aş băga-o în Divizia B, apoi aş desfiinţa-o! De la anul, Dinamo va fi nemuritoare în Champions League. Le garantez tuturor suporterilor că vom fi cu siguranţă campioni în 2009", a zis Borcea la sport.ro.

Diakite la Belenenses Mijlocaşul originar din Mali, Mourtala Diakite, care nu şi-a mai prelungit contractul cu Dinamo, scadent în iarnă, s-a întors în Portugalia, acolo unde evoluase ultima oară la Boavista. Fotbalistul de 28 de ani s-a înţeles cu Belenenses, ultimul loc în Portugalia.

- Într-un sondaj iniţiat pe www.dinamovisti.ro, la întrebarea "Vrei să rămînă Lobonţ la Dinamo?", 88% din 4.450 de votanţi şi-au exprimat dorinţa ca Lobby să continue în Ştefan cel Mare, doar 12% împotrivindu-se.

- Rednic va fi prezent azi la derby-ul Belgiei, FC Bruges - Standard Liege, pentru a-i urmări la lucru pe Salim Toama, Mohamed Sarr şi Gertjan de Mets. - Ionel Dănciulescu spune că anul 2008 i-a fost marcat de succesul cu Steaua: “Cele trei puncte din primăvară contra roş-albaştrilor rămîn cel mai reuşit moment al anului”

infodinamo.blogspot.com


MIRANDA NU MAI CONTINUA CU DINAMO


Argentinianul Osvaldo Miranda a avut o discuţie cu şefii din Ştefan cel Mare, care i-au înmînat o hîrtie prin care se poate transfera la orice formaţie care achită un milion de euro, anunţă dinamovişti.ro

Miranda poate pleca şi sub formă de împrumut: "Îl cedăm şi în condiţiile unui transfer temporar, însă doar în situaţia în care echipa care îl vrea îi va suporta salariul". Miranda cîştigă 150.000 de euro pe sezon la Dinamo.

infodinamo.blogspot.com