Cauta stiri noi...

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

ZVONURI IN PRIVINTA ANTRENORULUI LA CFR CLUJ


Deşi oficialii campioanei au spus că în proporţie foarte mare, în retur, antrenorul echipei va rămâne Maurizio Trombetta, portughezii de la Record ştiu altceva.

Ziariştii din ţara Balonului de Aur spun că şefii din Gruia vor să-l aducă pe tehnicianul Lituaniei, Jose Cuceiro. În eventualitatea în care mutarea s-ar materializa, antrenorul ar reveni la Cluj, după ce a condus formaţia baltică spre acel succes de răsunet din toamnă: 3-0 cu naţionala lui Piţurcă.

"Jose Couceiro ar putea pleca de la naţionala Lituaniei. Motivul nu este de ordin sportiv - selecţionata baltică este marea revelaţie a grupei a 7-a - ci ţine de problemele financiare care afectează federaţia lituaniană. Chiar dacă nu s-a decis nimic, CFR Cluj, campioana României s-a interesat de situaţia tehnicianului portughez şi urmează să-i facă o propunere.Tehnicianul nu comentează", scrie Record.

CV-ul tehnicianului lusitan este unul încărcat, pe lângă naţionala Lituaniei, el fiind principal pentru câteva luni la FC Porto (2005) şi la naţionala Under 21 a Portugaliei (2005-2006). De asemenea, ca antrenor la Belenenses, Couceiro a cucerit cupa Portugaliei.

articol scris de site@prosport.ro

marți, 30 decembrie 2008

FC VASLUI SI-A LUAT DOI JUCATORI


Serge Akakpo (Togo) si Nemanja Milisavljevic (Serbia) au semant contracte pentru trei ani si jumatate cu echipa FC Vaslui. Akakpo, 21 de ani, evolueaza pe postul de fundas dreapta si a evoluat la echipele U17 si U19 ale Frantei, precum si Auxerre. Milisaljevic, 24 ani, a evoluat la FC Rabotnicki (Macedonia) pe postul de mijlocas stanga. Ambii jucatori erau liberi de contract.

ABEL MORENO DORIT IN PRIMERA DIVISION


Fostul mijlocaş al echipei Steaua Abel Moreno este curtat de Osasuna Pamplona, grupare care luptă pentru evitarea retrogradării din Primera Division.

Liber de contract după despărţirea de Steaua, Moreno i-a atras atenţia lui Jose Antonio Camacho, care îl consideră un jucător capabil să ajute la redresarea clubului basc.

După 16 etape din Primera Division, Osasuna este pe ultimul loc, cu numai 12 puncte, două sub formaţia clasată pe poziţia a 17-a, salvatoare, Mallorca.

CRISTI BORCEA TRAGE SPRE RETRAGERE


Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, speră ca anul viitor să fie ultimul în cadrul conducerii echipei din Ştefan cel Mare, el plănuindu-şi retragerea după calificarea în grupele Ligii Campionilor:

"Mă bucur pentru Gabi Balint şi pentru Lăcătuş, dar pe noi ne interesează să luăm campionatul, nu ce se întîmplă la alte echipe. Întai să reuşim acest lucru şi abia apoi vom decide cine vine, cine pleacă...

Eu îmi doresc din tot sufletul să fie ultimul meu an la Dinamo, să merg în Liga Campionilor şi în decembrie să ies din conducerea executivă. Voi rămîne apoi un simplu acţionar" a spus Borcea la sportro.

luni, 29 decembrie 2008

POLI TIMISOARA SI-A TRAS ANTRENOR :)


Gabi Balint va fi instalat în funcţia de antrenor principal al FC Timişoara.

Deşi finanţatorul Marian Iancu se lansase pe pista Alberto Cavasin, aceasta a picat, şeful grupării de pe Bega preferîndu-l pe fostul internaţional român, pe considerentul că acesta este un mai bun cunoscător al Ligii I.

Gabi Balint a mai activat la Timişoara ca secund al lui Gică Hagi, în perioada 2005-2006, iar acum se află la prima experienţă ca antrenor principal în Liga I.

Gabi Balint: "Am încredere că voi realiza obiectivele impuse de conducere"

Gabi Balint a acordat pentru gsp.ro prima declaraţie din postura de antrenor al Timişoarei: "Marian Iancu m-a felicitat şi mi-a urat succes. Mi-a transmis că doreşte să obţinem în acest sezon fie Cupa, fie campionatul. Sînt conştient de munca la care m-am înhămat, e normal să-mi asum riscurile, dar am încredere în mine. Am semnat un contract pe 3 ani, iar pe 7 ianuarie voi fi prezent la reunirea lotului", a spus Balint pentru gsp.ro.

duminică, 28 decembrie 2008

DERBY IN SCOTIA


Pentru ca sunt din aceeasi lume, englezii si scotienii joaca impreuna de Sarbatori in Premier League.

Dupa ce ieri etapa din Anglia s-a jucat la intensitate maxima, astazi in Scotia, derbyul suprem, Rangers - Celtic a mai dat un recital pentru fani.

Celtic Glasgow a invins-o pe Glasgow Rangers, intr-un meci din etapa a XX-a a campionatului scotian, cu 1-0, dupa un super gol reusit de McDonald in minutul 58.

In urma acestei victorii, Celtic si-a marit avansul in fruntea clasamentului, avand 50 de puncte, cu sapte mai mult decat Glasgow Rangers, ocupanta locului secund.

TIMISOARA ISI CAUTA ANTRENOR ITALIAN


Timisoara s-a decis si ea - isi ia antrenor italian. E vorba de omul care l-a antrenat pe Gica Popescu la Lecce si care a fost inlocuit de Prandelli la Fiorentina, dupa ce a reusit sa promoveze in serie A cu echipa lui Mutu.

Inainte sa-l puna antrenor la Timisoara pe Uhrin, Iancu l-a vrut pe italianul Zenga, dar a fost refuzat. Acum isi poate implini visul - italianul Alberto Cavasin e favorit sa vina la Timisoara. Cavasin l-a antrenat pe Gica Popescu la Lecce, iar acum e curtat si de Sparta Praga. Fiorentina si Brescia sunt cele mai mari nume pe care le-a antrenat italianul dorit la Timisoara.

CRISTI CHIVU FACE PARTE DIN ISTORIA LUI AJAX


Chiar dacă mai sunt două luni până la confruntarea dintre Fiorentina lui Adi Mutu şi Ajax, din Cupa UEFA, meciul le dă bătăi de cap jurnaliştilor de la site-ul firenzeviola.it.

Italienii sunt bucuroşi că la ora actuală lăncierii nu mai sunt o forţă în fotbalul european şi pentru a demonstra aceasta au făcut o echipă ideală a Ajaxului din ultimii zece ani.

Printre fotbalişti precum actualul portar al celor de la Manchester United, Edwin Van Der Sar, Dennis Bergkamp sau Patrick Kluivert, se află şi căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu.

El face pereche cu Frank de Boer pe postul de fundaş central. Şi portarul naţionalei, Bogdan Lobonţ apare în acest top, dar numai ca rezervă a lui Van Der Sar. Cu toate acestea Lobonţ este mai bine cotat decât veteranul Fred Grim.

Sursa: Realitatea