Cauta stiri noi...

joi, 10 septembrie 2009

INFRASTRUCTURA FOTBALULUI ROMANESC DE RASUL LUMII


Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, a trimis sageti catre sefii Federatiei Romane de Fotbal dupa ce meciul cu Austria s-a disputat pe un gazon deplorabil si cu tribunele goale.

"Terenul nu a fost foarte prost, dar... mai bine tac! Am vrea un stadion precum Stade de France, cu 80 de mii de suporteri in spate. Din pacate nu avem, probabil e vina noastra", a spus Chivu.

Fotbalistul lui Internazionale Milano a mai afirmat ca oboseala a fost principala cauza pentru care tricolorii au ratat victoria in meciul cu Austria.

"Scopul este sa construim o echipa prin care sa atacam viitoarea campanie de calificare asa cum trebuie. Ne dorim sa fim in urna a doua valorica pentru a evita un adversar puternic. Cu Austria am platit efortul depus la Paris", a mai spus Chivu.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate impotriva Austriei, scor 1-1, intr-un meci din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Dupa acest meci, Romania ajunge la 9 puncte in ierarhia grupei a 7-a.
sursa Onlinesport

Un comentariu:

  1. bine si egalitate, as putea sa fac pariuri sportive online ca o data un efort depus, se vor scuza de mii de ori dupa...k au jucat prost :)

    RăspundețiȘtergere