Cauta stiri noi...

joi, 10 septembrie 2009

NATIONALA ROMANIEI SE VREA AFARA DIN BUCURESTI


Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat ca echipa nationala nu va mai juca in Bucuresti pana cand noul Stadion National nu va fi gata, din cauza atitudinii spectatorilor. Cu tot suflul nou incercat prin aducerea lui Razvan Lucescu, Nasu' ramane la vechile metehne, incercand sa dea vina pe suporteri in timp ce echipa nationala este praf.

"Vom mai juca in Bucuresti doar cand se va construi stadionul nou. In afara faptului ca terenul era foarte prost, jucatorii au fost dezamagiti ca stadionul a fost gol. Jucatorii au si ei sentimente...", a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Seful FRF a facut si o scurta referire la meciul terminat la egalitate. "Austria a fost mai buna. In tur, ei aveau un antrenor nou, dar noi nu am stiut sa profitam", a comentat Sandu.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate impotriva Austriei, scor 1-1, intr-un meci din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Dupa acest meci, Romania ajunge la 9 puncte in ierarhia grupei a 7-a.
sursa Onlinesport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu